Tienermoeder gedwongen om pasgeboren zoon op te geven voor adoptie: 48 jaar later herenigen ze dankzij DNA-website


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Tienermoeder gedwongen haar pasgeboren zoon op te geven, herenigt zich nadat ze hem 48 jaar later op een DNA-website heeft gevonden

Vroeger moesten moeder/tienermoeders soms verplicht hun kinderen afstaan. Dit kon liggen aan verschillende omstandigheden. Soms kon de moeder gewoon simpelweg niet voor het kindje zorgen, maar soms lieten de leefomstandigheden dat niet toe.

Zo is dat ook het geval in het volgende filmpje. Wanneer een moeder en zoon worden gescheiden van elkaar door de Vietnam oorlog. In deze video zie je hoe zij weer herenigd worden na 48 jaar! 

De zoon van de vrouw was half Amerikaans/ half Vietnamees, dit maakte het dat hij niet in Vietnam mocht blijven gedurende de oorlog. Dit heeft er voor gezorgd dat moeder en kind 48 jaar gescheiden van elkaar hebben moeten leven.


DNA-website

Bij de geboorte in het ziekenhuis werd de baby direct van haar afgenomen. Twee jaar geleden heeft de moeder zich ingeschreven op een DNA-website en heeft al haar informatie toegevoegd. Twee jaar later voegde ook haar zoon informatie toe op deze website en slechts enkele dagen later ontvingen zij beide een mail, dat zij een match waren! 

Dit heeft gezorgd voor een emotionele en ontroerende ontmoeting tussen de twee. In de video zie je hoe zijn moeder nog net niet de auto uitspringt om hem in zijn armen te nemen. Beide kunnen hun tranen niet meer in bedwang houden en houden elkaar stevig vast.

De twee zullen elkaar nu niet weer 48 jaar verliezen en zullen er alles aan doen om in elkaars leven te blijven. Ze hebben veel tijd in te halen en dat gaan ze met alle liefde doen. Ze zijn de DNA-website erg dankbaar, want zonder deze tool zaten ze nog steeds zonder elkaar. Prachtig om te zien, hoe mensen weer bij elkaar kunnen worden teruggebracht.

Vond je de hereniging ook mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts