Teamwork: Hondje helpt zijn baasje elke dag met het sjouwen van de oogst ❤️👍


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Dit hondje krijgt sowieso een tien voor teamwork! Iedere dag helpt hij trouw zijn baasje met het dragen van de oogst.

Zijn baasje werkt als boer op het land en moet iedere dag de oogst binnen halen. Dit kan hij alleen, maar zijn lieve hond helpt hem altijd.

De twee lopen samen heen en weer van het land naar de opslagplaats. Het baasje draagt alle oogst op zijn schouders en het hondje draagt oogst aan beide kanten van zijn lijf.

Dat hondje doet zeker mee aan teamwork. Wij zijn ervan overtuigd dat die twee het perfecte team zijn.  dit hondje helpt zijn baasje 2

Hier in Nederland zul je dat niet zo snel zien. Een hond die zo de oogst op zijn rug zal dragen. Maar in het buitenland zie je dat vaker dan je denkt.

Het is niet geks en komt alledaags voor. Veel mensen zullen misschien denken dat het niet goed voor het beestje is. Maar het is geen zwaar gewicht en het doet de hond geen pijn!

Dus laten we dat voorop stellen. Niemand is in pijn in dit filmpje. Laten we ons respect tonen naar dit stel, voor de harde werkers dat ze zijn. Daar kunnen veel mensen nog van leren! 

Vond je het teamwork tussen het hondje en zijn baasje ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts