Dieven proberen in te breken in huis – maken kennis met ‘Brutus’ de waakhond


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ze hadden met 1 detail niet rekening gehouden… Wanneer ze achter de schokkende ontdekking komen, rennen ze zo hard als ze kunnen om uit handen te blijven, maar niets is wat het lijkt. 

Wanneer dieven proberen in te breken in een huis, houden ze waarschijnlijk rekening met allerlei situaties. Je weet namelijk nooit wat je binnen in een huis kan aantreffen.

Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat je in het huis loopt en er ineens een super grote waakhond op je afgelopen komt.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat één van de eigenaren van het huis gewoon thuis is en je neerschiet uit zelfverdediging. Je zou denken dat alle inbrekers er rekening mee houden, maar dat is toch echt niet het geval. Tip: Bekijk het filmpje onderaan. Dieven proberen in te breken in huis 3

In deze video zien we de hilarische beelden die zijn gemaakt door een beveiligingscamera van dieven die proberen in te breken in een huis.

In het begin van het filmpje zie je twee mannen verschijnen op de oprit van het huis. Ze lopen direct op de voordeur af, die zich onder de camera bevindt. Ze hebben de deur al snel open en gaan dan het huis in.

Maar na ongeveer 20 seconden rennen ze zo hard weg als ze kunnen. In het begin zie je niet wat er aan de hand is, maar al snel komt er een hond naar buiten. De hond heeft de inbrekers weggejaagd, nu klinkt dat in eerste instantie niet zo gek, maar wel als je het formaat van de hond ziet. Moest je ook stiekem een beetje lachen?

[adinserter block=”5″][scriptless]

 

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts