Vrouw die niet kon stoppen met eten – ontvangt transformatie en ziet er nu prachtig uit 😍❤️


Vrouw kan niet stoppen met eten – de verslaving neemt haar hele leven over. Deze vrouw zou een dieet moeten overwegen, want als ze zo langer doorgaat duurt het niet lang meer voordat ze een hartaanval krijgt.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die moeite heeft met haar verslaving onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden.dieet vrouw 2

Eten is een erg belangrijke bezigheid, want als je helemaal niets eet dan houdt je lichaam er op een gegeven moment gewoon mee op.

Naast dat eten erg belangrijk is is het ook gewoon erg lekker. Alleen is het vaak zo dat het lekkerste eten ook het slechtst voor je is. Denk maar eens aan een kapsalon, daar zitten gemiddeld 1800 kcal in, om aan te geven hoeveel dit is, de aanbevolen dagelijkse inname voor een volwassen vrouw is 2000 kcal.

Wanneer je meer kcal binnenkrijgt dan dat je er verbrandt, kom je aan. Dit kan omgedraaid worden of in balans gehouden worden wanneer je veel sport.

Maar doe je nauwelijks iets aan beweging dan zullen de kilo’s er snel aan vliegen. Dit kan je voorkomen door een dieet te volgen.

Meer over de video: In dit filmpje zien we een 33-jarige vrouw genaamd Nikki Webster. Vanaf moment 1 in het filmpje is te zien dat ze enorm zwaar is.

dieet vrouw 3

Ze weegt namelijk 295 kg, ja je leest het goed 295 kg. Nikki heeft een eetverslaving en deze verslaving zorgt ervoor dat ze steeds minder kan doen, omdat ze maar blijft aankomen.

Ze woont nog bij haar ouders en die sturen iedere ochtend wanneer Nikki wakker wordt een bord naar boven met daarop een stevig ontbijt. Eten is het eerste waar Nikki aan denkt als ze wakker wordt en het is ook het laatste waar ze aan denkt als ze gaat slapen.

Ze voelt zich hulpeloos, omdat ze er gewoon niet mee kan stoppen. Is het erg zielig of is het haar eigen schuld? Kijk deze video en oordeel zelf!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: TLC: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

dieet vrouw 4