Maak kennis met de vrouw die al meer dan 60 jaar in dezelfde Chevy uit ’57 rijdt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Als je ergens heel zuinig op bent, kun je het voor een hele lange tijd gebruiken. Grace Breager kocht in 1957 een auto en daar rijdt ze nu nog steeds mee. De staat van de auto is daarbij waanzinnig.dezelfde auto

In 1957 was het voor Grace Breager tijd om een nieuwe auto te gaan kopen. Ze ruilde haar oude voertuig in, betaald 2250 zuurverdiende dollars en kocht daarmee een Chevy uit 1957. Sinds ze de auto kocht is het haar enige auto geweest en ze is er tot de dag van vandaag nog erg blij mee.

Ze doet niets liever dan rijden in haar auto en het bezoeken van lokale autoshows. 

In augustus van 2011 werd Grace bekend, omdat ze gebruik maakte van haar garantie om een nieuwe uitlaatdemper voor haar Chevy te krijgen. In 1962 betaalde Grace 14,75 dollar voor een nieuwe uitlaatdemper van Midas voor haar Chevrolet Bel Air uit 1957.

dezelfde auto 2

Midas biedt levenslange garantie op remblokken, schoenen, schokbrekers, veerpoten en ook uitlaatdemper zolang je in bezit bent van de auto. 

Grace ging langs voor haar garantie en Midas vond het helemaal geweldig. Daarom maakte het bedrijf zijn belofte waar en voorzagen ze de auto van Grace van twee nieuwe uitlaatdempers. Grace was ook nog in bezit van het garantiebewijs dat dateert van 15 juni 1962. 

In al die jaren heeft Grace ruim 188.000 kilometer met de auto gereden en heeft ze uiteindelijk 23 uitlaatdempers gebruikt en ze hoefde er natuurlijk maar twee te betalen. Soms was het best lastig om de uitlaatdempers te vinden, dus moesten ze besteld worden aan de andere kant van het land. 

Wij hopen dat Grace nog heel veel kilometer kan maken in haar fantastische bolide.

Beeldbewijs credits: Milwaukee Journal Sentinel

Gerelateerde videos: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts