Eend helpt depressief hondje om weer gelukkig te zijn na overlijden van zijn beste vriend 🐶🦆


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

George is een hondje en is sinds 2 jaar erg depressief. Dit komt omdat zijn beste vriend een andere hond toen is overleden. Sindsdien is George bijna 2 maal overleden.

Dit komt door het feit dat hij niet eet en zichzelf uithongert, hij heeft angst en verschillende huidaandoeningen omdat hij op zijn eigen huid bijt.

Zijn baasje zegt dat het enige wat hem uit deze depressie heeft gekregen is de vriendschap met de eend. De eend is een dag op hun terrein gekomen en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. 

Goed om te zien is dus, dat iets George wel heeft kunnen helpen. Het zou zonde zijn geweest als George zo nog in lange tijd door had moeten leven.


depressief hondje

Dit is iets wat je als baasje je huisdier niet gunt. Wij snappen wel dat het als baasje zijnde natuurlijk super vervelend is om je huisdier zo te zien.

Gelukkig heeft deze eend George er weer bovenop gekregen en is er een mooie vriendschap tussen de twee ontstaan. De twee wijken haast niet van elkaars zijde af en dat is precies wat George nodig heeft! 

Vind je de vriendschap tussen deze eend en dit hondje ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts