Brian May huilt terwijl hij handen schudt met denkbeeldige Freddie Mercury van Queen tijdens concert


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Iedereen wil een mooie vriendschap ervaren. Waar je die vindt, dat kan overal zijn. Je kan je beste vriend tijdens werk, via een kennis of je kan er simpelweg tegenaan lopen. Het is een van de mooiste dingen in het leven, een echte ride or die vinden.

Maar dan komt de tijd, dat een van hen komt te overlijden… Het is niet uit de weg te gaan, je hoopt het te kunnen uitstellen, maar het loopt zoals het moet lopen.

denkbeeldige-freddie-mercury

Brian May had zo’n vriendschap, namelijk met Freddie Mercury. De twee waren onafscheidelijk. Ze konden het zo goed met elkaar vinden, voor zoveel jaren. Ze zagen elkaar niet als vrienden, maar als broers. Ze deelden een passie: zingen en waren altijd met elkaar opstap.

Maar dat gaat nu niet meer en dat weet Brian ook maar al te goed. Bij dit optreden in deze video zie je hoe Brian een nummer zingt, op een gegeven moment houdt hij de hand vast van de denkbeeldige Freddie…

denkbeeldige-freddie-mercury-1

Op dat moment wordt het zowel Brian als het publiek als ons iets te veel. Iedereen laat een traantje en kan voor even hun emotie niet in bedwang houden. Dat is natuurlijk meer dan normaal. Er wordt zo’n mooi moment gecreëerd en er schieten waarschijnlijk honderden herinneringen te boven. 

Deze denkbeeldige Freddie is wel een mooie touch aan het optreden. Dit zag waarschijnlijk niemand aankijken, wat het extra bijzonder maakt! Wij denken dat iedereen onwijs heeft genoten van het optreden, maar hopen dat ook voor Brian na deze emotionele ontlading.

Vond je deze beelden ook zo mooi en emotioneel om te zien? Deel het dan vooral met andere liefhebbers op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts