Emotioneel: Dochter neemt moment op wanneer moeder met dementie haar weer herkent 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dementie is een vreselijke ziekte, waar toch aardig wat mensen aan lijden.

Het is een aandoening waarbij je dingen vergeet. Grote of kleine dingen, je vergeet ze.

Voor naasten is het vaak moeilijk om hier mee te leven, maar het is belangrijk om veel geduld te hebben en het beste er van proberen te maken.

Dat doet deze dochter in het volgende filmpje ook wanneer ze haar dove, demente moeder mee op pad neemt.

demente-moeder

MJ grant is de dochter van een demente en dove moeder. Zij neemt haar moeder mee voor een autoritje om zo even uit haar standaard omgeving te komen.

De dames kletsen samen wat af, maar in eerst instantie heeft haar moeder niet door dat ze samen op pad is met haar dochter.

Eerst vragen ze wat random vragen aan elkaar. Haar moeder heeft niet door dat alle vragen betrekking hebben tot haar.

Op een gegeven moment begint MJ over haar vader en dan lijkt het balletje beginnen te rollen! Dan heeft ze eindelijk door dat MJ haar dochter is.

demente-moeder-2

Ze lijkt het door te hebben wanneer MJ over haar vader begint. haar moeder twijfelt en aarzelt een beetje, maar stelt dan toch de vraag.

Ze zegt tegen MJ: “ben ik jouw moeder?” MJ knikt enthousiast en zegt ja. Dan heeft haar moeder ook door dat ze nog een ander meisje op de wereld heeft gezet.

Wat een beetje vragen stellen wel niet kan betekenen! De twee sluiten elkaar in de armen en geven elkaar een dikke knuffel.

Zulke momenten zijn extreem zeldzaam en daardoor wordt er ook extra van genoten.

MJ is onwijs blij dat ze dit voor even heeft los kunnen maken bij haar moeder.

Vond je dit hoopvolle moment ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts