De zoon van Johnny Depp is net 18 geworden en lijkt precies op zijn vader in zeldzame foto


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ouder worden dat doen we allemaal. De een vindt het jammer en de ander kan er niet op wachten. Toch is het belangrijk om eventjes bij je verjaardag stil te staan. Je hebt het weer gehaald tot een ander jaar namelijk! Dat is wel reden voor een feestje.

Wanneer we ouder worden veranderen we allemaal, ons innerlijk maar ook ons uiterlijk. En dat zie je wel in de volgende video, wanneer de zoon van Johnny Depp zeker wat ouder is geworden.De zoon van Johnny Depp 2

De zoon van Johnny Depp ook wel Jack Depp is onlangs 18 geworden. En hoewel Jack liever uit de spotlight blijft, zien we toch echt dat hij onwijs op zijn vader is gaan lijken. We hebben niet veel kiekjes van de jongen mogen zien, dus daarom is het extra speciaal om deze te zien.

Zijn zus Lily Depp had een bericht geplaatst op zijn verjaardag met een foto van vroeger en een foto van deze tijd. En op die laatste foto zie je dan toch echt dat Jack aardig op zijn vader is beginnen te lijken. En ook bij deze foto heeft ze een erg lieve tekst geplaatst. 

Zo zegt zij: dat haar kleine broertje 18 is geworden en dat zij onwijs veel van hem houdt. Veel celebrities reageren op de foto met felicitaties. Ze zijn onwijs blij met het bestaan van Jack, want Jack heeft toen hij klein was een kleine rol mogen spelen in een film.

de-zoon-van-johnny-depp

Veel mensen vinden dit een van de grappigste films die er is. Jack heeft dus niet altijd buiten de spotlight geleefd! De zoon van Johnny Depp, binnen of buiten de spotlight, hij blijft een knappe man, die onwijs op zijn vader lijkt. Dat zal in de toekomst vast alleen nog maar toenemen!

Vind je het ook dat de zoon op Johnny Depp lijkt? Deel dit dan met vrienden en familie!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts