David Schwimmer (Ross): “Volgende maand beginnen we met filmen van “De Reünie” van nostalgische serie Friends 😍❤️


Friends, ja, wie kent het niet? Deze serie heeft iedereen op zijn minst wel 1 keer gezien. En mocht je dat nou nog niet hebben gedaan, dan raden wij je aan dat wel te doen! Het is een serie die je zeker gezien wil hebben. Deze droge humor kan iedereen wel waarderen. En omdat het zo goed in de smaakt valt komt er een reünie van de serie!de-renie-van-friends-1

In de volgende video zie je een trailer over de reünie van friends. Er worden verschillende stukken in af gespeeld van alle seizoenen. Ook wordt iedere naam weergeven, die een deel uit zal maken in ‘the special’. Bijna iedere acteur is terug te zien in de reünie, deze zal in 2020 worden gefilmd.

de-renie-van-friends

In principe zal dat al over een maand kunnen! Wij kunnen je vertellen dat veel mensen daarop hopen. Achterlijk veel mensen hebben gewacht op deze serie en dat is niet voor niets. Jong of oud, iedereen kan van deze serie genieten en bijna iedereen heeft deze serie dan ook wel eens in hun leven gezien.

de-renie-van-friends-3

In deze trailer zijn al hilarische stukjes te zien, dan ga je echt een tijdje terug in de tijd. Maar dat is juist leuk! Kijk vooral de trailer zelf om een beetje in de sfeer te komen. Wij weten zeker dat je er dan al weer weg van bent.

Nu maar hopen dat ze daadwerkelijk over een maand beginnen met filmen. Hoe eerder, hoe beter namelijk! Fingers crossed dat dit project in een snelvaart wordt gezet. Wij hebben er zin in! De acteurs in de trailer ook!

de-renie-van-friends-2

Welk stukje van de trailer vond jij het leukst en krijg jij ook al kriebels om deze serie te zien? Mijn persoonlijke favoriet van de serie is Ross!

Ken jij ook een grote Friends fan? Deel het dan zeker op Facebook/Whatsapp, zij zullen hier van genieten!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts