Jong meisje is ‘half bevroren’ achtergelaten nadat schoolbus de standaardroute oversloeg


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vooral in Amerika is het normaal dat kinderen met de bus worden opgehaald om naar school te gaan.

Kinderen waarvan hun ouders hen bijvoorbeeld niet kunnen brengen naar school, dan is dit natuurlijk de perfecte oplossing.

Maar als ouder zijnde ga je er natuurlijk vanuit dat de bus nemen voor die kinderen wel veilig is. Dit filmpje bewijst helaas het tegendeel.. de-bus-nemen

Een 9-jarig meisje uit Winnipeg heeft enkele uren buiten moeten staan in de kou nadat haar schoolbus niet is komen opdagen.

Het was gemiddeld -17 graden, waarin het meisje heeft moeten wachten al die uren.

Mensen vragen zich af hoe niemand het meisje zijn kunnen opvallen? Haar moeder zegt dat ze haar dochter heeft zien vertrekken naar de bushalte en zelf toen ook is vertrokken naar werk.

Zij had verwacht dat de bus haar en de andere kinderen uit de straat gewoon kwam halen als iedere dag. 

de-bus-nemen-2

Waarom de bus een andere route heeft gereden, dat is iets waar de school ook geen antwoord op kan geven. Zij begrijpen ook oprecht niet hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Voor het meisje was het vreselijk, omdat zij niet naar binnen kon. Aangezien zowel de tuindeur als de voordeur op slot zaten. Ze had zere voeten er aan overgehouden en een pijnlijk lichaam.

Zo raar is dat niet, met zulke onderkoeling. Gelukkig werd haar moeder na een tijdje op de hoogte gesteld en versnelde zij naar huis. Het is gewoon gek dat de buschauffeur opeens een andere route heeft gekozen…

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CTV News

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts