Dappere 6-jarige springt tussen hond en kleinere zusje om haar te redden van een aanval


De band tussen broer en zus is heel erg speciaal. Een grote broer zal er alles aan doen om zijn kleine zusje te beschermen. In de meeste gevallen gaat het om haar te beschermen tegen kleine dingen, maar de 6-jarige Bridger redde het leven van zijn zusje door zijn eigen leven op het spel te zetten.dappere-6-jarige-1

(let op: de beelden kunnen als verontrustend worden ervaren, het is wel een heldhaftig verhaal en dit ventje heeft wereldwijd aandacht gekregen voor zijn daad)

Toen het zusje van Bridger werd geboren hield hij haar al op een bepaalde manier vast en straalde hij enorm. Als familieleden haar vast wilden houden dan mocht dat niet van Bridger, omdat hij haar niet los wilde laten. Vanaf dat moment waren zijn ouders ervan overtuigd dat hij een speciale band had.  dappere-6-jarige

Eerder deze maand redde Bridger het leven van zijn kleine 4-jarige zusje. Op 9 juli werd ze aangevallen door een kruising van een Duitse herder. Bridger zag dit gebeuren en haalde zijn zusje weg, waardoor hij werd aangevallen door de hond. Hij vertelde tegen zijn vader: “Als iemand moest sterven, dacht ik dat ik het zou moeten zijn.” 

De tante van de jongen was zo trots op haar neefje dat ze kort nadat hij uit het ziekenhuis kwam, het verhaal op internet had gedeeld. Bridger is enorme fan van de Avengers en dat vermelde ze er ook bij. Binnen een hele snelle tijd ging het verhaal viral en kreeg Bridger reactie van bijna alle Avengers.  dappere-6-jarige-2

In deze video zien we alle gesprekken die hij heeft gevoerd met Iron Man, Thor, Spider Man en ook Captain America. Captain America was zo trots op de jongen dat hij had beloofd om zijn schild op te sturen. 

Het is heel erg bizar dat een 6-jarige jongen zo instinctief kan reageren. De verwondingen waren best ernstig en daarom is het fijn dat alle acteurs de moeite hebben genomen om hem te bellen, want op deze manier werd de pijn zeker verzacht.

Vond je dit ook zo heldhaftig? Deel het dan uit respect op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts