Dappere 18-jarige riskeert leven en redt een moeder en haar drie kinderen uit brandende auto ❤️👍


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. De video van de dappere 18-jarige staat hieronder:

Dappere 18-jarige riskeert zijn leven en redt een moeder en drie kinderen uit een brandende 4 bij 4 – (Leestijd – 1 minuutje)

In levensbedreigende situaties weten mensen niet meer wat ze moeten doen en geven ze zich over aan het lot. Slechts enkele mensen weten zich in zo een situatie te ontpoppen als een ware superheld. 

De dappere 18-jarige Justin Gavin was aan het wandelen naar een plaatselijke winkel van Wallgreens toen hij ineens zag dat er een auto in de brand stond.dappere-18-jarige-2
© CBS Evening News / Dappere 18-jarige

De bestuurder van de auto leek het niet door te hebben en reed gewoon door. Meerdere auto’s probeerden met hun toeters te seinen naar de vrouw, maar die leek het niet door te hebben.

Op dat moment is Justin voor de auto gaan staan en riep hij naar de vrouw dat haar auto in brand stond. 

De moeder kon echter niet stoppen en daarom besloot Justin om achter de auto aan te rennen. Op dat moment kon hij niet meer helder nadenken en deed hij alles op instinct. 

Toen Justin eenmaal bij het voertuig aangekomen was stond hij stil, maar nog steeds in brand.

Als eerste zorgde hij ervoor dat de moeder uit de auto kon komen en vervolgens trok hij de drie kinderen van de achterbank en bracht ze in veiligheid.

Toen Justin de kinderen van 9, 4 en 1 jaar uit de auto trok werden de vlammen al een stuk groter en uiteindelijk zagen ze de hele auto in vlammen op gaan. 

dappere-18-jarige
© CBS Evening News / Dappere 18-jarige

Dankzij de heldhaftige reddingsactie van Justin kan dit gezin gewoon weer samen aan tafel zitten zonder dat er iemand ontbreekt.

De politie eerde Justin als een ware held en daarom kreeg hij van politiechef Fernando Spagnolo een ‘uitdagingsmunt’, zodat zijn moedige daad officieel erkend wordt.

Justi heeft door zijn daad een andere kijk op het leven gekregen en is zich gaan beseffen dat je van ieder moment moet genieten, want het leven is kort.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS Evening News

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts