Dansvoorstelling: Deze uitvoering van één van de beroemdste dansen ter wereld moet je zien!


Deze uitvoering van één van de beroemdste dansen ter wereld moet je zien! Dit is misschien wel de beste dansvoorstelling doe je ooit gezien hebt. Wat hebben deze dansers toch onwijs veel talent!

Tip: Wil je de dansvoorstelling van 1 van de beroemdste dansen ter wereld gelijk zien? Wij hebben de beelden onderaan dit artikel geplaatst. Veel plezier met kijken!dansvoorstelling riverdance 3

De riverdance is een theatershow waarin een Ierse vorm van dansen een heel erg grote rol speelt. De dansers zijn vaak dan ook Iers, maar natuurlijk wordt de dans inmiddels in heel erg veel verschillende landen uitgevoerd.

Het is een heel erg energieke dans en over het algemeen doen er ook veel mensen aan mee. Dit maakt het dan ook heel erg leuk en spannend om naar te kijken. Ondanks dat het een heel erg herkenbare dans is het toch heel erg spannend om naar te kijken.

Meer over het verhaal van de Irish Dance Group: In deze video is de geweldige dansvoorstelling ‘riverdance’ te zien. Verschillende dansers doen aan deze show mee en het is wel duidelijk dat er heel veel tijd ingestoken is om dit voor elkaar te krijgen. De verschillende dansers weten allemaal stuk voor stuk wat ze moeten doen.

dansvoorstelling riverdance 3

Wanneer er ook nog eens muzikanten bij worden betrokken is het helemaal een geweldige show om naar te kijken. Het is dan ook heel erg zonde dat dit de laatste voorstelling was door deze mensen.

Heel veel beter zal het toch niet kunnen denken wij? Kon jij ook genieten van de beelden – Deel deze dan met op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Irish Dance Group: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

dansvoorstelling riverdance 1