4 tieners ‘grooven’ op jaren 60 muziek – bekijk hun voeten als de muziek verandert 😍❤️


4 tieners ‘grooven’ op jaren 60 muziek – bekijk hun voeten als de muziek verandert. Deze dansvoorstelling laat perfect zien hoe de manier van dansen door de jaren heen veranderd is. Wat een onwijs groot verschil tussen toen en nu!

Heb jij weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Wij hebben de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Alvast veel plezier met de dansvoorstelling!dansvoorstelling 2

Een dansvoorstelling is veel moeilijker dan je denkt en er gaat ook steeds meer tijd in zitten dan je zou denken. het is namelijk niet alleen het uit je hoofd leren en perfectioneren van de verschillende dansmoves.

Al deze dansmoves moeten natuurlijk ook nog eens bedacht worden en je moet natuurlijk wel altijd origineel blijven. Gelukkig zijn er altijd mensen die opstaan en het voor elkaar weten te krijgen een prachtige show te geven.

Meer over het filmpje van ‘New Evolution Of Dance’: In deze video zijn vier mannen te zien die een prachtige dansvoorstelling bedacht hebben voor hun optreden op school. Het leek ze een goed idee om het publiek mee te nemen op een reis door de tijd.

Zo beginnen ze dus in de jaren zestig en zo eindigen ze in het nu. Het is fantastisch om te zien hoe de manier van dansen in de loop der jaren veranderd is en hoe mensen in de verschillende tijden muziek hebben beleefd.

dansvoorstelling 3

Deze jongens hebben hun werk dan ook zeker meer dan goed gedaan en gelukkig voor hen dacht het publiek hier ook zeker zo over! Blijf ook vooral op die voetjes letten als ze beginnen!

Kon jij hier ook van genieten? Deel dit dan op Facebook met jouw vrienden of Pin het op Pinterest! De videobeelden zijn afkomstig van: TeenTitanCrew | Channel 7: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

dansvoorstelling 1