Politiepaard danst met toeschouwers op straat en wordt internetster door danspasjes 🤣❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dansende politiepaard wordt een grote internethit dankzij de hilarische ‘danspasjes’! – (leestijd – 2 minuutjes)

Toen er vroeger nog geen auto’s waren waren de paarden het voornaamste vervoermiddel. Door hun unieke uithoudingsvermogen en atletische vermogen kunnen paarden zich snel en voor een lange tijd verplaatsen. 

Paarden zijn uiterst geschikt om een ondersteunende rol te spelen bij de politie.

Ze zijn namelijk erg intelligent, waardoor ze goed te trainen zijn. Bij de politie bevinden ze zich soms in hele stressvolle situaties, maar met een goede training zijn ze op de meeste dingen voorbereid.

dansende-politiepaard-2
© Antoinenaccache / dansende politiepaard


Wanneer een agent op een paard zit heeft hij of zij een heel goed overzicht over een drukke situatie. Daarnaast straalt het enorm veel autoriteit uit dat een agent hoger zit dan alle andere mensen.

De band tussen de agenten en paarden moet erg goed zijn, want ze moeten elkaar blindelings kunnen vertrouwen. 

Politiepaarden beschikken over enorm veel verschillende kwaliteiten, onder andere stressbestendig en fit zijn, zijn de belangrijkste kwaliteiten. In New Orleans zit er een paard bij het korps, waarvan de kwaliteiten nog een stapje verder gaan. Dit is namelijk een dansend politiepaard. 

dansende-politiepaard-1
© Antoinenaccache / dansende politiepaard

Als er grote feesten zijn in een stad wordt er vaak gebruik gemaakt van politiepaarden voor een goed overzicht. Door de harde muziek moeten paarden wel weten hoe ze hiermee om moeten gaan.

Toni weet dat als geen ander en kan niet stil staan als er een lekker muziekje op komt. Hij laat zien dat hij over een fantastisch ritmegevoel beschikt, waarmee hij alle harten verovert. 

Op de beelden is goed te zien dat alle mensen enorm onder de indruk zijn van het danstalent. In eerste instantie gaan ze allemaal filmen en uiteindelijk dansen alle mensen gezellig met Toni mee. 

De laatste tijd zijn er veel opmerkingen over de politie in de Verenigde Staten en als we dit zien dan krijgen we toch weer een beetje hoop dat alles goed gaat komen en dat we een betere wereld krijgen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Antoinenaccache

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts