Man spot beren in het bos en legt vast hoe ze aan het dansen zijn


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Veel dieren lopen op vier poten en dat ziet er in vergelijking met de mens heel anders uit. Het is daarom altijd erg bijzonder om dieren op twee poten te zien staan, terwijl ze zich gedragen als mensen. 

Valterri Mulkahainen is docent lichamelijke opvoeding in Finland. Naast zijn baan heeft hij een enorme passie voor fotografie.

Hij heeft geen specifieke interesse waar hij foto’s van wilt nemen, maar hij gaat op pad met zijn fotocamera en ziet vervolgens wat hij tegenkomt. Aan de collectie van Valterri is heel goed te zien dat hij een gevoel heeft voor fotografie, want de foto’s die hij schiet zijn waanzinnig. Toch is er één bepaalde collectie die er tussen uit springt en deze collectie ging de hele wereld over. 

In 2013 ging Valterri op pad over de Finse Taiga en was hij aan het nadenken wat hij dit keer zou tegenkomen, maar wat hij uiteindelijk zag overtrof al zijn verwachting. dansende beren

In eerste instantie zag hij een grote volwassen beer en was hij meteen voorzichtig. Daarna zag hij drie berenwelpen die in een cirkel aan het bewegen waren en het zag eruit alsof ze veel plezier hadden. Valterri nam plaats in een schuilplaats op een veilige afstand en pakte zijn camera.

Op dat moment klopte alles, hij had de perfecte hoek waaruit hij de welpen en hun moeder perfect in de gaten kon houden. Hij heeft de hele nacht gezeten en de dieren gefotografeerd. 

Valterri zei dat de berenwelpen zich echt gedroegen als kleine kinderen en dat hij echt het gevoel kreeg alsof hij gewoon op het bankje voor zijn huis zat, terwijl hij naar kinderen die aan het spelen waren keek. Op een gegeven moment gingen ze alle drie op hun achterpoten staan en begonnen ze elkaar te duwen, waardoor het net leek alsof ze aan het dansen waren. Dit moment leverde de fantastische foto op.

Vond je dit ook zo prachtig om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts