Tiener begint spontaan een Ierse dans te doen op het vliegveld en omstanders zij zo verbaasd dat ze meedoen 😍❤️


Het verhaal van een tiener die lekker aan het dansen is op het vliegveld en hulp krijgt van 39 anderen. Neem je tijd en lees hieronder het gehele verhaal.

Deze tiener danst op het vliegveld – zie nu wie haar helpt met dit indrukwekkende optreden. Op deze manier is dansen leuk voor iedereen. Ook voor de mensen die er helemaal niet aan mee willen doen! [adinserter block=”14″]

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze tiener die danst onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

dansen iers 1a
© Daily Motion

Waardevolle inleiding over dansen

Dansen is voor veel mensen een uitlaatklep waar ze niet zonder kunnen. Veel mensen kiezen er als klein kind dan ook voor om bijvoorbeeld op streetdance te gaan.

Je kunt er als kind natuurlijk onwijs goed je energie in kwijt en dit is ook de reden waarom veel ouders er ook voor kiezen om hun kinderen danslessen te laten volgen.

Zodra ze al hun energie op de dansschool namelijk al verspillen dan zullen ze thuis toch een stuk rustiger zijn. Tenminste dat hopen de ouders dan natuurlijk.

dansen iers 3a
© Daily Motion

Belangrijke inlichting over verhaal

In deze video is te zien dat een man en een vrouw in een winkelcentrum ineens beginnen te dansen.

Het winkelend publiek kijkt wat verbaast om zich heen, want niemand had natuurlijk verwacht dat deze mensen ineens zouden beginnen te dansen.

De verbazing wordt alleen maar groter wanneer ze merken dat er steeds meer mensen aan de dans mee beginnen te doen.

We hebben hier dan ook te maken met een echte flashmob en als het aan ons ligt dan krijgen we dit soort dingen veel vaker te zien. [adinserter block=”6″]

dansen iers 2a
© Daily Motion

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van dit mooie politiepaard zijn afkomstig van | LondonSouthend: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts