Leraar uit Dallas laat zijn leerlingen dansen op “Uptown Funk” en het is weergaloos


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze leraar heeft een wereldprestatie geleverd en heeft een dans ingestudeerd met bijna al zijn leerlingen, fantastisch! Dansen op Uptown Funk is niet voor iedereen weggelegd.

Het populaire nummer van Mark Ronson en Bruno Mars is naast een muzikaal hoogstandje ook een heerlijk dansnummer. In de videoclip zie je beide heren dansen en dat is toch van een hoog niveau.

Het is daarom lastig om dat helemaal na te doen of om iets te doen wat er in ieder geval op lijkt. Op een school is het moeilijk in studeren, omdat er altijd leerlingen zijn die geen enkel gevoel voor ritme hebben, maar als het dan toch lukt is dat geweldig.

Wil je het filmpje in dit artikel bekijken? Scroll dan naar onder. 


dansen op Uptown Funk 1

In deze video zien we de geweldige beelden van een leraar die samen met zijn leerlingen een dans tot in de puntjes heeft ingestudeerd. Deze leraar had is een keer zin in iets anders dan leren uit boeken en kwam daarom met het idee om te dansen op Uptown Funk.

Tijdens de dans komt de leraar door de hele school en komen er steeds andere leerlingen bij. Het is mooi om te zien dat zowel de leraar als de leerlingen enorm veel plezier aan de dans beleven. Het is uiteindelijk een video geworden waar iedereen een lach op zijn gezicht van krijgt. Kon jij ook genieten van dit dansje?

Deel het dan op Facebook of Whatsapp met vrienden en familie!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts