Buschauffeur van het jaar stopt met rijden om samen met klein meisje te dansen 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het verhaal van een buschauffeur die geweldig ging dansen met een klein meisje

Buschauffeur van het jaar stopt met rijden om samen met klein meisje te dansen. Op het nummer van de welbekende Taylor Swift! Als dit je geen vreugde brengt!

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de buschauffeur die aan het dansen is onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.dansen met een buschauffeur 2a
© Inspire More

Waardevolle inleiding dansen

Iedereen houdt wel van een beetje dansen! Of je nou jong of oud bent. Je hoort een heerlijke beat en je knie begint al langzaam mee te tikken.

Muziek brengt vaak vreugde met zich mee en een goed gevoel. Het laat je even de wereld om je heen vergeten en je kan er zo heerlijk in mee gaan.

Zo is dat ook het geval in dit filmpje. Twee vreemden lijken elkaar helemaal gevonden te hebben op het bekende nummer van Taylor Swift.

En jammen er samen op los! Toeschouwers ervaarde dit als het leukste gedeelte van de reis.

dansen met een buschauffeur 1a
© Inspire More

Belangrijke inlichting verhaal

Het favoriete moment van een stel tijdens hun bus reis naar Orlando! Tijdens een stop stapte er een klein meisje uit genaamd: Emerson.

Toen zij te horen kreeg welk nummer er werd gespeeld door de buschauffeur, kon zij het niet laten. Emerson stapte direct de bus weer in en riep: “Dit is mijn favoriete nummer!”

Waarop de buschauffeur alles uit zijn handen dropte en de muziek zo hard door de bus blies.

Hierna danste de twee er samen op los en genoten zij onwijs van het nummer samen. Hoe muziek twee mensen met zo’n leeftijdsverschil elkaar kunnen verbinden!

dansen met een buschauffeur 3a
© Inspire More

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden zijn afkomstig van | Brette-Ashley Schmitt: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts