VIDEO: Politieagenten nemen internet over met een ingestudeerd dansfilmpje 🤣❤️


Politieagenten nemen internet over met hilarisch dansfilmpje. Met hun goede dansbewegingen lijken ze wel een dansgroep in plaats van politieagenten, super hilarisch en zeker even het bekijken en delen waard. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze politieagenten die het internet overnemen met hun hilarische dansbewegingen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’dansbewegingen politieagenten 2

Een van de belangrijkste dingen die je moet hebben in je leven is plezier in je werk. Wanneer je met veel tegenzin naar je werk gaat is het niet vol te houden.

De meeste mensen werken in totaal tussen de 40 en 50 jaar en als je dit met tegenzin doet schiet het natuurlijk niets op. Ook bepaalt het plezier in werk voor een groot deel je humeur in je vrije tijd.

 

Al met al is het dus van groot belang dat je veel lol maakt met je collega’s en zorgt voor een fijne werksfeer, dat maakt het een stuk aangenamer.

Waardevolle informatie over het filmpje: In deze video zien we een groepje politieagenten uit Nieuw-Zeeland, maar ze zijn dit keer niet achter boeven aan het rennen.

dansbewegingen politieagenten 5

 

Ze doen dit keer iets heel erg anders, namelijk ‘The running man challenge’ dit is een challenge waarbij je een soort rennende dansbewegingen maakt.

De challenge ging de hele wereld over en dus voelde ook dit politiekorps zich geroepen om hun dans-skills te laten zien en het resultaat is hilarisch!dansbewegingen politieagenten 4
Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Public Affairs Archive: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

dansbewegingen politieagenten 5