Vrijwillige Brandweer ‘breekt de tent af’ met nieuwste ‘dans-uitdaging’ 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Na een lange dienst wilden ze bij de vrijwillige brandweer even lekker plezier maken en dat deden ze met deze dans-uitdaging. Anno 2020 is bijna iedereen in de ban van social media.

Wanneer je af en toe reist met het Openbaar Vervoer dan zul je zien dat tegenwoordig iedereen op zijn of haar telefoon bezig is met apps als Instagram, Facebook en TikTok.

TikTok is een relatief nieuwe app waar mensen korte video’s mee kunnen opnemen. Onder die video kunnen ze allerlei soorten muziek plakken en effecten toevoegen.

Door onder andere TikTok ontstaan er heel veel dans-uitdagingen en proberen mensen ze over de hele wereld. Weet jij een goede dans-uitdaging? Zet het dan op TikTok. Bekijk natuurlijk ook even dit hilarische filmpje onderaan. dans-uitdaging 3

In deze video zien we een fantastische poging op een van de nieuwste dans-uitdagingen. Na een lange dienst wilden de leden van de vrijwillige brandweer Ontario in Canada even wat plezier beleven.

Daardoor hebben ze verschillende video’s gekeken over de een recente dans-uitdaging namelijk: The Git Up challenge.

Na het zien van een aantal video’s deden ze zelf een poging en besloten het vast te leggen. Het is uiteindelijk een hele mooie video geworden en het plezier straalt eraf. Wat ons betreft zijn deze mensen de winnaar van The Git Up challenge.

Vond jij dit ook geweldig om te zien? Deel dit filmpje dan met vrienden op Facebook of Whatsapp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts