Koppel verrast kijkers van talentenshow met ‘onmogelijke’ dans 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Dit paar begint prachtig samen te dansen – wat ze dan met haar lichaam doet vinden wij indrukwekkend. Het is een prachtige dans tussen vrouw en man en ze blazen de jury en het publiek helemaal omver. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit prachtige paar dat danst onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden.

dans 1

Als je auditie doet bij televisie shows waar ze op zoek zijn naar nieuw talent is het van groot belang dat je iets doet wat niet veel andere mensen kunnen.

Er komen op een dag bijvoorbeeld dertig verschillende dansers, en jij moet zorgen dat ze jou nemen. Met jouw dans moet je je onderscheiden van alle anderen.

dans 5

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is wel mogelijk. Want wat we in dit filmpje zien hebben we nog nooit eerder gezien wat een auditie. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de auditie van een man en vrouw. In het begin lijkt het wat saai, maar al snel komt het op gang. Het is een fantastische dans en wat het zo bijzonder maakt is dat de vrouw enorm lenig is en hier op een zeer sierlijke wijze gebruik van maakt tijdens de dans.

dans 2

De man tilt haar telkens op en dan neemt haar lichaam in de lucht allerlei aparte vormen aan. De coördinatie is fenomenaal en het is een zeer elegante performance.

Er komt een hoop lef en kracht bij kijken. Wat ons betreft mag dit stel gelijk door naar de finale!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: TRIBU DANCE Juliaca Puno: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
dans 5