Leraar uit Dallas creëert choreografie met studenten en danst met de hele school op ‘Uptown Funk’ 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dans ingestudeerd? Deze docent weet hoe hij de school dolenthousiast kan krijgen….

“Docent maakt studenten dolenthousiast door samen met de hele school te dansen op ‘Uptown Funk’. Hij heeft de dans tot in de puntjes ingestudeerd met zijn leerlingen, want het ziet er werkelijk fantastisch uit!”   

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de ingestudeerde dans onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.dans ingestudeerd 1a
© TrippyJV

Waardevolle inleiding over dansen

Er is veel voor nodig om een dans ingestudeerd te krijgen. Bij eens dans draait het erom dat alles klopt en als 1 iemand iets uit de maat doet dan valt dat direct op.

Het houdt dus ook in dat hoe meer mensen je gebruikt bij een dans, hoe moeilijker het wordt om het perfect uit te voeren.

Het is van belang dat iedereen de choreografie tot in de puntjes leert, zodat tijdens de uitvoering nul fouten worden gemaakt.

Voor de een is dansen net als lopen, maar voor een ander kan het erg lastig zijn door het ontbreken van enig gevoel voor ritme.

dans ingestudeerd 2a
© TrippyJV

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we de fantastische beelden van een dans die een leraar tot in de puntjes heeft ingestudeerd met zijn leerlingen.

De leraar wilde de dagelijkse sleur van school doorbreken en kwam met het idee om samen met de leerlingen een dans te gaan doen door de hele school.

Het enthousiasme spat van de leraar af en dat komt ook over op de leerlingen, want die doen allemaal erg goed mee.

Het is een super leuke video waardoor er zeker een lach op je gezicht zal ontstaan.

dans ingestudeerd 3a
© TrippyJV

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de ingestudeerde dans zijn afkomstig van | TrippyJV: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts