Dankbare pelikaan blijft langskomen bij de man die zijn leven redde 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Dankbare pelikaan blijft langskomen bij de man die zijn leven redde” – (leestijd – 1 minuutje)

Dieren hebben onbewust zoveel door. Ze hebben door wanneer ze in gevaar lopen, maar ze hebben ook door wanneer iemand hen heeft geholpen.

Ondanks dat ze niet pratend met ons mensen kunnen communiceren, hebben zij bepaalde trekjes waar je een bedankje uit zou kunnen halen.

Deze pelikaan weet daar ook wel wat van.Dankbare pelikaan
© Lin Noueihed | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze dankbare pelikaan wordt namelijk gevoed door een stel vissers.

En dat al voor ongeveer een maand lang. Hij was erg ondervoed toen ze hem voor het eerst zagen en boden hem daarom wat te eten aan.

Dit vatte het dier goed op en bleef daarom iedere keer maar terug komen. Niet alleen voor voedsel, maar ook om de man te zien die hem heeft gered.

Hij komt vaak terug in het restaurant van de man die hem heeft gered. Klanten vinden het erg leuk om te zien, daar hadden zij natuurlijk niet op gerekend.

Dankbare pelikaan
© Lin Noueihed | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Hoe vaak zal de dankbare pelikaan nog wel terugkomen? Dat is natuurlijk niet te zeggen, maar het lijkt voorlopig nog niet te stoppen.

Aan de man te zien, vindt hij dat ook helemaal niet erg. Dus laat hem nog maar even komen. Het dier komt dan onder mensen, krijgt te eten en krijgt even zijn persoonlijke aandacht.

Daar zegt niemand natuurlijk nee tegen. Wie weet bouwen de twee wel zo’n goede band op dat ze niet meer zonder elkaar kunnen. Wij sluiten in ieder geval niets meer uit.

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Lin Noueihed | Dankbare pelikaan

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.  

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts