Geweldig initiatief: ‘Waarom dit meisje dozen met tampons ging sparen’ ❤️👍


Waarom dit meisje dozen met tampons ging sparen. Dit meisje doet er alles aan om de daklozen ook een mooie dag te geven. Ze spaart er zelfs heel erg veel dozen met tampons voor.

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van opa en oma met de baby onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.daklozen tampons 1

Daklozen hebben het natuurlijk heel erg moeilijk in het leven, omdat ze geen huis hebben. Ze kunnen zich hierdoor niet alleen heel erg eenzaam voelen, maar ook is het natuurlijk niet goed voor de gezondheid.

Heel de dag buiten leven is niet goed voor je lichaam, zeker niet wanneer het winter is. De kou heeft namelijk zeer negatieve gevolgen wanneer je daar heel erg lang aan blootgesteld wordt.

Er mag volgens ons dan ook zeker wel wat beter voor deze mensen gezorgd worden.

daklozen tampons 2

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat Lily er alles aan heeft gedaan om de daklozen in haar omgeving een wat beter leven te geven. Ze heeft zelfs allerlei dozen tampons gespaard om deze te gebruiken voor de daklozen.

Ze heeft ook allerlei andere dingen bij elkaar kunnen sparen, waardoor de dakloze mensen zichzelf wat beter kunnen verzorgen. Ook mensen die op straat leven verdienen het namelijk om zichzelf goed te kunnen verzorgen.

daklozen tampons 3

Daar heeft Lily in ieder geval een beetje voor kunnen zorgen en dat vinden wij heel erg mooi om te zien!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CBS Chicago: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

daklozen tampons 3