Dakloze man knuffelt hondje nadat hij hem een maand niet had kunnen vasthouden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Dakloze man knuffelt zijn hondje nadat hij deze een maand niet had kunnen vasthouden”

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, ging ook Zuid-Afrika in lockdown. Voor dakloze mensen werd tijdelijke huisvesting geregeld alleen mochten ze hun huisdieren niet meenemen. Gelukkig was daar de SPCA van Kaap de Goede Hoop. 

De SPCA was bereid om dakloze mensen met huisdieren te helpen. De daklozen werden opgehaald om naar de tijdelijke huisvesting te gaan, maar zonder hun dieren.dakloze-man-herenigt-met-zijn-hond

Daarom was de organisatie bereid om de dieren op te nemen en ze veilig te houden tijdens de lockdown. Dit was voor de dakloze mensen erg lastig, want de dieren zijn eigenlijk het enige wat ze hebben. 

Dit geldt ook voor Roger Harris, hij en zijn hond Max zijn onafscheidelijk. Toch had hij geen andere keus dan erop te vertrouwen dat de organisatie goed voor zijn beste vriend zou zorgen. 

Voor Roger was het erg fijn om huisvesting te hebben voor een bepaalde periode, maar het voelde niet goed dat hij ervan moest genieten zonder Max. Uiteindelijk was de lockdown over en vertrok Roger.

Hij was erg blij, want hij kon zijn beste vriend weer in de armen nemen na een lange tijd. 

dakloze-man-herenigt-met-zijn-hond-2

De SPCA van Kaap de Goede Hoop besloot om de hereniging te filmen en de hartverwarmende video te delen op social media. Het is een zeer emotionele ontmoeting waarbij Max en Roger allebei door het dolle heen zijn om elkaar weer te zien. 

Natuurlijk is iedereen altijd blij om zijn dier na een tijdje weer te zien, maar vanaf het eerste moment van de video wordt het duidelijk dat de band tussen Max en Roger erg bijzonder is. 

Wij hopen dat ze nog lang van het gezelschap van elkaar mogen genieten.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Cape Of Good Hope

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

MAX & ROGER HARRIS RE-UNTIED

HERE'S A VIDEO TO MAKE YOUR DAYRoger is another member of our homeless community who had no choice but to leave his best friend in the care of the COGH SPCA while he took refuge from the pandemic in one of The City's temporary housing facilities. Get your tissues ready and watch the reaction from Max when he finally realises it is Roger that has come to fetch him!. We are so touched by the bond that these two share and humbled by this display of unconditional love. There can be nothing truer in this world than the love of a dog!

Geplaatst door Cape of Good Hope SPCA op Donderdag 7 mei 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts