‘Hondenraces’ gesloten vanwege coronavirus – nu zijn 1500 windhonden dakloos 😢❤️


Hondenraces gesloten vanwege coronavirus – nu zijn 1500 windhonden dakloos. Wie vangt deze lieftallige honden op? Baasjes gezocht!

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze 1500 windhonden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


dakloze honden 3a

Waardevolle inleiding:
Je zou denken dat het coronavirus alleen invloed heeft op mensen. Maar nee, dat is zeker niet het geval. Ook dieren hebben last van het coronavirus.. of ze er ziek van worden, dat is nog niet duidelijk. Maar ze kunnen in ieder geval niet doen wat ze willen. Zo zijn de volgende honden in het filmpje dakloos omdat de hondenraces niet meer doorgaan vanwege het virus. Wie vangt deze beestjes nu op en wat komt ervan hun terecht? 

dakloze honden 1a Belangrijke inlichting verhaal:
Vanwege het coronavirus gaan alle hondenraces ter wereld ook niet meer door. Nu is dit in Nederland nou niet een heel bekend begrip, maar bijvoorbeeld in Amerika is dit heel erg bekend. Een groot aantal honden doet hier ook aan mee en worden hier speciaal voor gefokt. Nu die hondenraces niet doorgaan, hebben de honden geen verblijfplaats. En zijn het dus in principe dakloze honden. Wie vangt deze dieren nu op? Ze worden in de omgeving ondergebracht als mensen daar voor open staan. Maar dit kan natuurlijk niet lang zo door gaan…

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: WPTV News | West Palm Beach Florida: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts