Deze gorilla zorgt voor veel ophef op internet. Kijk nu als hij zich omdraait 😲😱


Deze gorilla zorgt voor veel ophef op internet. Kijk nu als hij zich omdraait, want dan krijg je het te zien. Een dagje uit met kinderen naar de dierentuin levert een uniek beeld op!

Handig: Wij hebben de videobeelden onderaan dit artikel gezet. Mocht je weinig tijd hebben om te lezen, weet je waar het staat.

dagje uit met kinderen 5

Een dagje uit met kinderen naar de dierentuin: “Welke ouder heeft dat nou niet gedaan?” De kinderen vinden het helemaal fantastisch om de dieren te zien en de ouders vaak ook.

De dieren zijn een leuke verschijning en vooral de gorilla’s en chimpansees vind ik nog steeds één van de leukste dieren om te aanschouwen in de dierentuin. Ze maken vaak heel veel contact met het publiek en de gelijkenissen met mensen maken het ook enorm grappig. 

Meer over het filmpje van de gorilla: In deze video zien we twee ouders een dagje uit met kinderen. Ze zijn in de dierentuin genaamd Riverbanks Zoo in Columbia in de Verenigde Staten.

Toen ze aankwamen bij de gorilla’s en vader aan het filmen was hadden ze nooit kunnen weten wat voor hilarisch moment er zich ging afspelen.

Op een gegeven moment is het voedertijd voor de gorilla’s en hier werd één gorilla zo blij van dat hij rechtop lopend het hok in liep. De gelijkenis met mensen is al goed te zien, maar bij de gorilla is het verschil bijna niet meer te zien.

dagje uit met kinderen 7

Vond jij de videobeelden ook zo uniek? Deel het dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: BGS Video: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

dagje uit met kinderen 6