Video toont ziekenhuispersoneel dat zingt en danst terwijl COVID-patiënt na 158 dagen eindelijk de IC verlaat


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuut: “Video toont ziekenhuispersoneel dat zingt en danst terwijl COVID-patiënt na 158 dagen eindelijk de IC verlaat”

Het coronavirus heeft de hele wereld nog steeds in zijn greep, maar voorlopig lijkt de grootste piek al te zijn geweest en zijn de IC’s niet meer overvol. De nieuwe besmettingen zijn nog steeds wel aan de hoge kant, maar de capaciteit kan het nog steeds aan. 

De klachten van het coronavirus zijn bij veel mensen verschillend. De ene persoon heeft het gehad en heeft nauwelijks klachten ervaren, terwijl een ander persoon moet vechten voor zijn leven. In de meeste gevallen zijn het oudere mensen, maar dat wil niet zeggen dat het jong persoon niet kan overkomen. covid-patint

De 38-jarige Rabbi Yehudam “Yudi” Dukes heeft bijna een half jaar doorgebracht in kritieke toestand op de Intensive Care als gevolg van een besmetting van het coronavirus.

De COVID-patiënt heeft vier en een halve maand aan de beademing gelegen en kreeg tijdens zijn ziekenhuisopname te maken met dubbel longfalen, een tracheotomie, septische schokken en een aantal andere levensbedreigende aandoeningen. 

De vader van zes kinderen uit Long Island in New York wordt gezien als de langs opgenomen COVID-patiënt in de Verenigde Staten. Uiteindelijk mocht hij na 158 dagen het ziekenhuis verlaten en kon hij beginnen met zijn revalidatie. Het ziekenhuispersoneel stond allemaal klaar om Yudi een fantastisch afscheid te geven. 

covid-patint-2

Motti Seligson deelde de geweldige video op Twitter, waarin is te zien hoe Yudi in zijn bed door de gangen wordt gerold en al het personeel staat te klappen en te zingen.

Het is duidelijk te zien hoe blij Yudi is met het feit dat hij eindelijk naar huis mag. Ze hadden dit allemaal niet durven dromen en zijn vrouw gaf aan dat ze het feit dat haar man naar huis komt, ziet als een waar wonder.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Motti Seligson

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts