Talent: 71-jarige opa pakt jury in met ‘Unchained Melody’ bij The Voice Senior


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Met zijn cover van Unchained Melody weet hij iedereen in de jury om te laten draaien. Het televisieprogramma The Voice is sinds het eerste seizoen een heel erg groot succes.

John de Mol kwam met het idee en na het eerste seizoen heeft hij het verkocht aan meerdere landen over de wereld. Doordat het programma zo een groot succes is, worden er ook allerlei varianten uitgezonden.

Zo heb je The Voice Kids, waarbij alleen kinderen tussen de 6 en 15 jaar mogen meedoen. Ook heb je The Voice Senior, waarbij deelnemers ouder moeten zijn dan 60 jaar. De nummers die worden gezongen zijn heel uiteenlopend, van liedjes van K3 tot een cover van Unchained Melody. Bekijk het prachtige filmpje onderaan. cover van Unchained Melody 3

In deze video zien we een auditie van een man genaamd René Bishop bij het programma The Voice Senior. Hij doet een cover van Unchained Melody.

Vanaf het eerste moment is iedereen ervan overtuigd dat hij erg goed kan zingen, maar toch weet hij de jury nog niet te overtuigen.

Bij de eerste echte uithaal brengt hij de jury nog aan het twijfelen, maar bij de tweede uithaal weet hij ze alle vier keihard te overtuigen en draaien ze allemaal hun stoel om. En kon René zelf kiezen welk jurylid hij als zijn zangcoach wilde voor de volgende afleveringen. Vond jij zijn stem ook zo mooi? 

Als je ook van zijn stem hebt gehouden deel deze beelden dan op Facebook of Whatsapp met vrienden en familie.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts