Corvette-chauffeur weigert truck in te laten voegen – rolt raam naar beneden en krijgt rookbommetje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In het verkeer zijn heel veel mensen ongeduldig, dit resulteert vaak in ruzies tijdens het rijden die helemaal nergens over gaan.

Soms zijn mensen zo erg op hun tenen getrapt dat ze wraak willen nemen en doen dat dan op een manier waarmee ze allerlei andere weggebruikers in gevaar brengen. 

Op deze beelden is te zien dat de bestuurder van een bordeauxrode truck van het merk Dodge probeert in te voegen op de afrit van de snelweg.corvette-chauffeur

Hij heeft een beetje zitten dromen, waardoor hij vanaf de linkerbaan twee banen moet opschuiven om op de afrit te komen.

Je zou denken dat dit geen probleem is, maar de bestuurder van een rode Corvette denkt hier heel anders over en laat de Dodge-truck er niet door. 

De bestuurder van de Corvette vindt het niet genoeg om de man van de truck er niet doorheen te laten. Hij doet zijn raam naar beneden om het ook nog even verbaal duidelijk te maken aan de man in de truck. 

De man in de Dodge-truck was hier niet van gediend en bedacht een geniale manier om de man terug te pakken. Hij rijdt zijn truck een stukje naar voren en zorgt op een bepaalde manier ervoor dat er ontzettend veel rook uit de uitlaat komt.

De man in de Corvette heeft nog steeds zijn raam open, waardoor alle rook recht in zijn gezicht komt. 

corvette-chauffeur 2

De man die de hele gebeurtenis heeft gefilmd, reed achter de Dodge en je hoort hem helemaal stuk gaan. Het is ook goed te zien dat de rook nog een tijdje blijft hangen in de Corvette. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de man in de Corvette nu wel heeft geleerd en dat hij de volgende keer gewoon iemand er tussen laat.

Beeldbewijs credits: The Sun

Gerelateerde videos: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts