Vrouw die ‘opzettelijk Coronavirus’ verspreidde – opgepakt door politie 😡😱


Vrouw die ‘opzettelijk Coronavirus’ verspreid – gezocht door politie en uiteindelijk opgepakt. Het meisje filmde zichzelf terwijl ze liep door het winkelcentrum en zei dat ze het coronavirus ging verspreiden, nu is de aanklacht erg fors.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die opzettelijk Coronavirus verspreidt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


coronavirus verspreiden 3a

Waardevolle inleiding:
In eerste instantie was iedereen erg onwetend over het coronavirus en dachten de meeste mensen dat het ging om een klein griepje. Inmiddels weet bijna iedereen wel beter en neemt ze het allemaal erg serieus. Toch zijn er nog mensen op de wereld die op een of andere manier denken dat het allemaal op een grote grap gaat. Zij gaan expres naar openbare plekken om het coronavirus te verspreiden. Gelukkig treedt de politie hard op tegen deze mensen en worden ze flink aangepakt. coronavirus verspreiden 2a

Belangrijke inlichting verhaal:
In deze video zien de oproep van de politie op het nieuws. Ze zijn namelijk op zoek naar een meisje dat expres het coronavirus verspreid. De tiener filmde zichzelf op snapchat en claimde dat ze besmet was met het coronavirus. Vervolgens ging ze naar het winkelcentrum om het virus te verspreiden. Inmiddels is de 18-jarige Lorraine Maradiaga opgepakt en heeft ze een aanklacht van terroristische bedreiging aan haar broek hangen. De aanklacht is zo serieus, omdat het meisje echt corona bleek te hebben. Coronavirus verspreiden 1a

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: CBS DFW: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts