Echtpaar noemt pasgeboren tweeling Covid en Corona 😡😱


Echtpaar noemt hun pasgeboren tweeling Covid en Corona. Iedereen op de wereld vindt het coronavirus verschrikkelijk, maar deze ouders haalden inspiratie uit het virus voor de namen van hun dochters.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze pasgeboren tweeling onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


coronavirus 3a

Waardevolle introductie:
In deze tijden van het coronavirus kom je de raarste dingen tegen op het internet. Een van de redenen hiervan is dat mensen allemaal in paniek zijn en daardoor hele rare dingen gaan doen. Een andere reden voor het voorkomen van gekkigheid op internet is dat veel mensen zich door de lockdown vervelen en we weten allemaal dat je door verveling soms hele gekke dingen kunt doen. Al met al is het belangrijk dat we samen door deze moeilijke periode heen komen en vooral aardig blijven voor elkaar. 

coronavirus 3

Belangrijke info over verhaal:
n deze video zien we een van de raarste dingen die het coronavirus tot nu toe gebracht heeft. Een Indiaas echtpaar hebben erg veel mensen geschokt, ze zijn namelijk ouders geworden van een tweeling en hebben ze de namen Covid en Corona gegeven. Het echtpaar heeft voor deze namen gekozen, omdat het hen zou herinneren aan alle stormen die ze samen hebben doorstaan, waaronder de lockdown. De tweeling werd geboren op donderdag 26 maart en vrijdag 27 maart in het Memorial Hospital in Raipur. Het is alleen de vraag of de kinderen het later ook nog leuk vinden.

Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook. Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: Tuko / Tuco – Kenya: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts