Italiaans ziekenhuis toont catastrofale beelden: “Wij willen dat iedereen dit ziet” 😲😱


Italiaans ziekenhuis toont huiveringwekkende beelden: “Wij willen dat iedereen dit ziet” – De beelden uit het grootste ziekenhuis van Bergamo laat mensen wereldwijd schrikken. Het is bijna niet te geloven wat er op dit moment in de wereld afspeelt omtrent corona.


Tip van onze Spectrum Experts:
‘Wij hebben de videobeelden van dit ziekenhuis onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

corona 1

De mensen in het ziekenhuis in Bergamo zijn er slecht aan toe. Patiënten die dicht bij elkaar liggen, snakkend naar adem. Dit is de realiteit waar vele families mee te maken krijgen.

Sky News (Brits) mocht naar binnen om het een en ander te filmen, maar kon de toestand ook niet geloven.

Meer over het filmpje: De meeste slachtoffers hebben last van een zware longontsteking en dagelijks wordt het ziekenhuis aangevuld met zo’n vijftig extra patiënten.

corona 4

“De ruimte raapt op.” Wat de artsen nog willen benadrukken, is dat het Corona virus geen griep veroorzaakt. Het zijn vaak juist zware longontstekingen waar de patiënten last van hebben.

Sommigen moeten daarom ook een soort zak om hun hoofd dragen om de druk te verlagen. Het is erg heftig om te zien, maar het werkt.

corona 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Sky News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

corona 4