Verpleegkundigen corona-afdeling in Limburg zingen voor stervende vader (67) 😢❤️


Verpleegkundigen corona-afdeling in Limburg zingen voor stervende vader (67). Een mooi gebaar in een vervelende rot tijd! We moeten er samen het beste van proberen te maken.

Vriendelijk Advies:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze verpleegkundigen in Limburg die zingen voor stervende vader onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


corona-afdeling 2

Waardevolle Introductie:
Ondertussen is het welbekend in wat voor rot situatie we leven. Het komt voor veel mensen niet ten goede op de corona-afdeling. Veel mensen over de hele wereld komen helaas te overlijden aan het coronavirus. Dit komt doordat niemand was voorbereid op deze gebeurtenis. Alle artsen en ziekenhuizen hebben nu alle hens aan dek om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Helaas kan niet iedereen dit virus overleven. Hierdoor komen vaak mensen alleen te overlijden in deze tijd. Zo is dat ook het geval in het volgende verhaal en proberen de zusters een fijn afscheid voor de man te regelen.

corona-afdeling 1

Waardevolle info over verhaal:
Een stervende vader van 67 jaar in Limburg heeft het coronavirus helaas niet gehaald. De man lag op sterven in het
zuyderland ziekenhuis in Limburg op de corona-afdeling. Tijdens zijn laatste uren zijn alle verpleegkundige opgetrommeld om nog 1 keer het Limburgs volkslied te zingen voor de man. Je kan je dus wel voorstellen dat dit een heel emotioneel moment is geweest en dat de zekere tranen zijn gevallen. Het is een onzekere tijd, waarin veel mensen het niet gaan halen. Dit is vreselijk, maar het is mooi om te zien dat zo iedereen zijn steentje bij kan dragen.

Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook. Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: Melvin Lemmerling: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Kunnen wij zorgen dat dit viral gaat? Afdeling West 54 van het zuyderland ziekenhuis opgetrommeld om het Limburgs volkslied te zingen voor de kamer van mijn vader tijdens zijn laatste uren. (Delen is toegestaan door afdeling)#helden #prachtig #corona #covid #limburg #zuyderland #sittard #zuyderlandziekenhuis#trots

Geplaatst door Melvin Lemmerling op Vrijdag 27 maart 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts