Maak kennis met het coolste paard ter wereld die dagelijks ‘rond scheurt’ met zijn verzorger


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Herbert en Robert Thompson zijn de eigenaren van het prachtige paard, genaamd: Patches. Vaak gingen Robert en Herbert een rondje rijden in hun auto. Let op: er hebben geen dieren pijn gekregen bij het maken van dit filmpje.

Zodra dit moment aanbrak gedroeg Patches zich altijd alsof die mee wilde. Daardoor besloten Herbet en Robert Patches mee te nemen en ook neer te zetten in de auto.

Ze hebben extra ruimte gemaakt voor het coolste paard en hierdoor heeft zij haar eigen plekje in de auto. Dit maakt het mogelijk voor de drie om samen rondjes te rijden!

Patches is een groot, mooi, wit paard. Je zou denken dat past toch nooit in een cabrio, maar met enkele aanpassingen, past het zeker!

In de video zie je hoe de drie lekker samen op pad gaan. Hoe de manen van Patches door de wind gaan en hoe ze aan het genieten zijn.

Je ziet gewoon echt dat dit hun ding is geworden. Patches is echt het coolste paard, niet alleen in de auto zitten kan die, maar ook bijvoorbeeld zelf de koelkast openmaken en hier spullen uitpakken.

Je zou denken dat Patches haast een mens is geworden!

Vond je dit er ook zo geweldig uitzien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts