Drie containers veranderen in een geweldig huis, neem een ​​kijkje binnen ❤️👍


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Containers omtoveren tot een prachtig huisje? Neem zeker even kijkje vanbinnen! (leestijd – 1 minuutje)

Voor de meeste mensen is het normaal om in een standaard huis te wonen.

Veel mensen willen dit ook en sparen hier dan ook voor. Maar toch zijn er ook een aantal mensen op deze wereld die het anders voor ogen zien.

Zij worden niet gelukkig van een standaard huis, maar zoeken het liever ergens anders! In deze video zie je hier een perfect voorbeeld van! containers-omtoveren
©Living Big / Containers Omtoveren

Je ziet namelijk hoe Richard en Amy uit Victoria een huis hebben gecreëerd vanuit 3 containers!

Wij zijn altijd verbaasd hoe mensen zeecontainers (harde, koude metalen dozen) kunnen veranderen in een van de mooiste, warmste en meest gastvrije huizen.

Dat is dus ook precies wat dit jonge stel heeft gedaan! Zij hebben 3 containers van 20 voet omgetoverd tot een prachtig, functioneel huis.

In deze video zie je een huis tour en je zal je ogen niet geloven! Het is schitterend en dat al helemaal als je er bij nadenkt dat het 3 containers zijn! 

containers-omtoveren-2
©Living Big / Containers Omtoveren

Overal waar je kijkt, zie je dat hun container huis bepakt is met geweldige ontwerpideeën!

En al helemaal voor kleine ruimtes! Hierdoor is er binnen de kleine footprint van de zeecontainers een enorme hoeveelheid huis- en woonruimte is.

Er is evenveel aandacht besteed aan de bouw van het huis, met een aantal geweldige keuzes in materialen en constructietechnieken, waardoor dit een goed presterende en goed isolerende containerwoning is.

Een droom die voor Richard en Amy is uitgekomen! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Living Big

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts