Conciërge zakt huilend op zijn knieën als hij cadeau van collega’s in ontvangst neemt


De meeste mensen houden er niet van om te werken, maar er zijn bepaalde personen die zich iedere dag keihard inzetten op het werk, omdat ze niets liever doen dan mensen helpen. 

Een van die mensen is de 60-jarige conciërge Robert Reed. Robert werkt slechts vier maanden bij de ‘Farmington Elementary School in Germantown’ in Tennessee en doet dat vanaf moment één met heel erg veel plezier. Doordat hij zoveel plezier in zijn werk heeft is hij iedere dag erg vrolijk en werkt hij niet normaal hard. Deze passie brengt hij over op de leerlingen en ook op zijn collega’s. 

Robert is onvermoeibaar en blijft maar aan de gang, waardoor al zijn dagtaken er meestal op de helft van de dag al op zaten. In plaats van stil te zitten, loopt hij op die momenten rond de school om te kijken waar hij zijn steentje kan bijdragen en mede hierdoor is hij zo geliefd onder de leerlingen en collega’s. 

Op een gegeven moment werd het bekend dat Robert geen auto had, maar wel een flinke afstand van de school woonde. Hij ging lopen en moest meerdere bussen pakken om thuis of op school te komen. De meeste dagen van de week was hij rond een uur of drie klaar met werken, maar kwam hij door de lange reis pas na 7 uur thuis.


Conciërge krijgt een auto 2

De leerlingen en zijn collega’s vonden dit niet kunnen en kwamen daardoor in actie om iets terug te geven aan Robert. In iets meer dan 20 uur haalden ze maar liefst 7000 dollar op om voor hun grote held een auto te kunnen kopen. Uiteindelijk kwam dit bedrag op 10.000 dollar. 

Robert ontving het geschenk in een video en zijn reactie is echt fantastisch. Op het moment dat hij het bedrag hoort, zakt hij door zijn knieen en barst hij in tranen uit. Als we naar deze man kijken is er waarschijnlijk niemand die het hem niet gunt. Nu kan hij lekker veilig en snel naar zijn werk.

Vond je dit ook zo’n mooi gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts