Opa en oma moedigen baby aan om eerste woordje te zeggen: dan opent de baby zijn mond 😳😳


Opa en oma moedigen baby aan om eerste woordje te zeggen: dan opent de baby zijn mond…. Deze opa en oma willen heel graag bij de baby zijn eerste woordje zijn, maar de communicatie verloopt wat anders dan gepland.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van opa en oma met de baby onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.communicatie baby 2

Communicatie is van extreem groot belang om dingen te doen laten slagen. Wanneer bepaalde projecten of bijvoorbeeld relaties op een nare manier tot hun einde gekomen zijn dan heeft dit bijna altijd te maken met slechte communicatie.

Door goed met elkaar te praten en door de juiste woorden uit te spreken kun je namelijk heel erg goed dingen met iemand bespreken en zo kun je uiteindelijk tot een oplossing komen.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een opa en oma heel graag bij het eerste woordje van hun kleinkind willen zien. Het eerste woordje is namelijk het begin van de mondelinge communicatie die je met het kind kunt hebben.

communicatie baby 1

Opa en oma komen echter voor een vreemde verrassing te staan wanneer het kind dan ook echt het woordje uitspreekt. In plaats van opa of oma te zeggen, zegt hij namelijk ‘taco’ .

Waarschijnlijk hadden ze dit kind al even niet te eten gegeven, want hij heeft duidelijk heel erg veel trek in een taco. Dit is namelijk de enige logische verklaring over waarom hij dit zou zeggen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: m13: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

communicatie baby 1