Circus ‘olifantzussen’ ontketend na 50 jaar en hun nieuwe leven begint na reis van 1.200 km 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Mia, Sita en Rhea zijn drie circusolifanten die eindelijk worden vrijgelaten in deze video. De drie zusjes hebben tientallen jaren in gevangenschap geleefd en worden dan nu eindelijk bevrijd.

In de video is te zien hoe de laatste olifant van de drie zussen wordt vrijgelaten en hoe de andere twee op haar wachten. Ze wachten haar op naast de vrachtwagen.

Wanneer zij alle drie zijn vrijgelaten, kunnen ze nu dan toch echt gaan genieten van hun nieuwe leven in vrijheid na wel 50 jaar. De dames zullen nu leven in het olifantenopvangcentrum. 

Je ziet gelijk bij de vrijlating dat de circusolifanten onwijs gelukkig zijn. Ze zijn niet van elkaars zijde te wijken. Genieten van de natuur en hun vrijheid. Circusolifanten 2

Het zal voor de dieren vast niet altijd even makkelijk geweest, maar vanaf nu komt daar verandering in. Het wordt tijd dat Mia, Sita en Rhea moeten gaan genieten van hun leven.

Als we de video zo zien, denken wij dat dat wel goed moet komen. Ze zijn in goede handen en ze krijgen vanaf nu de zorg die zij verdienen. Ze zijn eindelijk op de plek waar ze thuis horen!

ben je ook blij dat de twee weer lekker vrij zijn? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts