Meisje vraagt opa om te tapdansen en de choreografie maakt het publiek dolenthousiast 😍❤️


Meisje vraagt opa om te tapdansen en de choreografie maakt het publiek dolenthousiast. De choreograaf maakt het niet makkelijk voor de 72-jarige opa, maar hij stelt niet teleur. Ook konden wij erg genieten van de bewegingen van het 10-jarige meisje.


Na vader of moeder worden is het mooiste misschien wel het worden van opa of oma. Met je kleinzoon of kleindochter opstap lijkt mij een van de leukste dingen om te doen. De band tussen opa en kleindochter in dit geval is erg mooi en hartverwarmend om te zien. En wanneer opa ook nog eens heel soepel blijkt te zijn, kan de kleindochter maar één ding vragen…  choreograaf 2Afbeelding autoriteit: Bron

Handig om te weten: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij de 72-jarige opa en de 10-jarige dame samen dansen onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Over het filmpje: De 10-jarige Maeve vroeg aan haar 72-jarige opa of hij samen met haar wilde tapdansen tijdens zomer optreden. Opa wilde dit met alle liefde doen. In de video is het optreden van het duo te zien, nadat ze maar 6 lessen hadden om te oefenen.

choreograaf 2Afbeelding autoriteit: Bron

Dat ze maar zo weinig lessen hebben gehad is alles behalve te zien. Met een dans van choreograaf Elyse Williamson laten ze iedereen verbluft achter. Het is erg leuk om te zien dat een band tussen opa en kleindochter zo goed kan zijn en het velen grootouders laat denken aan hun eigen band met hun kleinkinderen. Video afkomst van choreograaf: Bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts