Menselijke ‘Ken Pop’ heeft nep sixpack weg laten halen en naar zijn achterste laten transplanteren 😲😱


Het verhaal van een man en zijn ervaringen met chirurgie:

Menselijke Ken Pop heeft nep sixpack weg laten halen en naar zijn achterste laten transplanteren. Rodrigo Alves is helemaal gek op plastische chirurgie en een carrière-switch kan niet zonder een ingreep.  

Voordat je verder leest:

Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze ‘menselijke pop’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.ervaringen met chirurgie 3a

Waardevolle inleiding over chirurgie:

Anno 2019 is plastische chirurgie steeds populairder aan het worden. Je ziet steeds meer dat jonge meiden hun lippen laten opspuiten of dat ze nepborsten nemen.

Plastische chirurgie lijkt een soort verslaving te zijn, want wanneer de meeste één ingreep hebben laten doen, kunnen ze niet meer stoppen.

Dit resulteert vaak in veel te grote lippen of veel te grote borsten, waardoor ze op een barbiepop gaan lijken. Dit is natuurlijk niet alleen bij vrouwen het geval, want sommige mannen kunnen er ook wat van. ervaringen met chirurgie 2a

Belangrijke inlichting over dit chirurgie-verhaal:

In deze video zien we Rodrigo Alves en hij is helemaal gek op plastische chirurgie en wordt zelfs de menselijke Ken Pop genoemd.

In de video viert Rodrigo Kerst in Milaan en hij doet dat volledig op zijn eigen manier. Hij is namelijk van plan om een carrièreswitch maken en wil graag zanger worden.

Hij is in Milaan om daar zanglessen te nemen, zijn droom is om mee te doen aan het Eurovisie Songfestival.

Nu hij toch in Milaan is dacht hij dan laat ik ook maar even een ingreep doen en dit keer neemt hij een ‘Braziliaanse Butt Lift’. ervaringen met chirurgie 1a

Informatie- en Inspiratiebron:

De videobeelden van dit verhaal over chirurgie zijn afkomstig van: Truly: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact:

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook als je iets te vertellen hebt over dit chirurgisch-verhaal.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts