Nederlandse man vindt vaas van 8 miljoen die in 1954 voor 49 euro werd gekocht


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Dit maak je maar één keer mee: Nederlandse man vindt vaas van 8 miljoen die in 1954 voor 49 euro werd gekocht.

De Nederlandse Johan Bosch uit Rosenthal stuitte op een wel hele bijzondere ontdekking na een huisdoorzoeking.

Johan is een kunstadviseur die op bezoek was bij een van zijn oudere cliënten, daar stuitte ze op de Chinese schat.

Deze Chinese schat kan ook worden gezien als, de Harry Garner Reticulated vaas (11 juli | Hong Kong). Dot is een technisch meesterwerk en hoogtepunt van China.

Na deze ontdekking heeft Johan een telefoontje gepleegd naar Nicholas Chow, de voorzitter Sotheby’s Azië, om deze ontdekking te delen. 

De Harry Garner Reticulated vaas is een van de meest complexe en exquise porseleinen die ooit op de markt is verschenen.Chinese vaas van 8 miljoen euro

En deze vaas van 8 miljoen euro heeft wel meer dan 50 jaar tussen de katten en honden verstopt gezeten. Al deze tijd is de vaas niet tot zijn recht gekomen.

Maar vanaf nu zal daar zeker verandering in komen. Wat een ontdekking. De vaas is ook wel bijzonder mooi en zit onder de details. Of die 8 miljoen euro waard is?

Ja daar kunnen wij niet over oordelen. Maar wij zijn ook geen kunst kenners he!

Vond je dit ook zo’n indrukwekkende ontdekking? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts