Kat dringt modeshow binnen en leert modellen hoe ze echt op de catwalk moeten lopen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Katten zijn bijzondere wezens. Ze lijken meestal compleet hun eigen plan te willen trekken. Vaak trekken ze zich ook niet te veel aan van mensen. In deze video wordt dat maar al te snel duidelijk. Deze zwerfkat lijkt een eer te doen aan de benaming catwalk. Wordt hij het nieuwe gezicht van het merk? 

catwalk-lopen-kat-2

In Istanbul is een zwerfkat tijdens een modeshow de catwalk opgelopen. In eerst instantie leek hij zich niet te willen verplaatsen en bleef hij midden in het pad liggen. Hij keek toe hoe alle modellen voor de modeontwerpster Göksen Hakki Ali liepen.

Na enkele minuten begon hij zijn nagels te zetten in de kleding die de modellen droegen. De modellen leken geen kik te geven en liepen standvastig door. En toen besloot de zwerfkat zelf mee te doen aan de show. Hij liep heen en weer en liet de modellen zien hoe een catwalk echt belopen moest worden. 

catwalk-lopen-kat

Er wordt aan Hakki Ali gevraagd of de kat een toekomst heeft in de modewereld. Ze geeft antwoord daarop met: wie weet, waarom niet? Wie weet vindt de zwerfkat zijn plekje wel in die wereld!

Het enige wat de ontwerpster zich nog afvraagt is: hoe heeft de kat binnen kunnen komen? Dat is de vraag waar niemand het antwoord op heeft. Uiteindelijk heeft de zwerfkat gelukkig niets verpest en heeft iedereen alsnog van de show kunnen genieten. Wij zijn benieuwd wanneer een dier een volgende modeshow gaat onderbreken.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts