Vrouw verandert verrotte boom in tuin tot een bekoorlijke buurt bibliotheek


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vrouw transformeert een verrotte boom in haar tuin tot een bekoorlijke buurt bibliotheek

Sommige mensen hebben een bepaalde gave dat ze enorm creatief zijn en van helemaal niets, iets fantastisch kunnen maken. Sharalee Armitage Howard heeft een 110 jaar oude populieren boom in haar voortuin en die moest verwijderd worden. Sharalee hechtte veel waarde aan de boom en ging er dus niet mee akkoord.

In plaats van de boom te verwijderen kwam ze op een geniaal idee, namelijk om de boom om te toveren in een buurt bibliotheek genaamd ‘little free library’. Eerst leverde de boom alleen maar schaduw en nu levert de boom boeken. De boom kan bereikt worden door een stenen trap. Ook heeft ze er een schuindak opgebouwd en een groene deur ingezet.


buurt bibliotheek 2

Daarnaast is de boom uitgerust met binnen- en buitenverlichting en dat creëert een hele prettige sfeer. Ze heeft de bibliotheek ook echt ingeschreven. Sinds ze foto’s heeft geplaatst van de boom op internet gaat het de hele wereld rond. Er komen ook mensen uit het hele land om de bijzondere bibliotheek te kunnen zien.

Het is erg mooi dat iemand van een hele oude boom zo een creatie kan maken, waar ze nu iedere dag met vol trots naar kan kijken. Alles aan de boom klopt nu. De bibliotheek staat vol met boeken en je hoeft geen lid te zijn om een boek te kunnen pakken.

Onder de deur hangt de tekst: “Take a book, share a book” en als ze op die manier voldoende boeken in de bibliotheek kan houden is dat een fantastisch systeem. Het is alleen niet te hopen dat er iemand misbruik gaat maken van het systeem en alle boeken meeneemt. Voor de mensen die heel erg van lezen houden is dit echt een bezienswaardigheid om te bezoeken

Vond je de binnenkant ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts