Postbode nadert ‘agressieve’ hond van buurman, niet wetende dat hij wordt gefilmd 😲😯


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Je moet een boek niet beoordelen op zijn kaft is een gezegde dat volledig slaat op de Duitse Herder Kyza. Kyza is negen maanden oud en is al behoorlijk groot. Door haar grote en intimiderende uiterlijk doen veel mensen haar bestempelen als gevaarlijk, terwijl hij juist het tegenovergestelde is. 

Deze grote, donzige Duitse herder wilt het liefst de hele dag met iedereen knuffelen, maar de meeste mensen in de buurt lopen met een grote boog om de tuin heen. Bij Kyza draait het echt alleen om het grote formaat, want hij blaft bijna nooit en dus zou je zeggen dat het daar niet aan kan liggen. 

In de buurt heeft Kyza een hele goede vriend en dat is de postbode genaamd Steve. Elke dag als Steve langskomt, geeft hij een knuffel aan Kyza. Op deze beelden zien we een van de ontmoetingen tussen Steve en Kyza. Steve heeft geen flauw idee dat hij gefilmd wordt. De vriendschap tussen deze twee is erg bijzonder, omdat Steve altijd langskomt ook al heeft hij geen post voor iemand in de straat.  postbode en een hond

In het begin zien we dat Kyza lekker aan het luieren is in de tuin, maar zodra ze Steve hoort aankomen, springt ze meteen op van vreugde en loopt ze naar het hek. Steve parkeert zijn fiets even en dan is het tijd om Kyza een lekkere knuffel te geven.

Voor het gemak steunt de herder nog even op het hek zodat de postbode niet hoeft te bukken. Hij staat met zijn kop naar beneden, zodat Steve even lekker over zijn rug kan wrijven. Op een gegeven moment vindt Kyza het mooi geweest en is het zijn beurt om kusjes te geven aan Steve. Bij het zien van deze beelden is er een ding duidelijk: dit zijn beste vrienden!

Vond je deze beelden ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts