Heldhaftige buschauffeur stopt de bus om twee verdwaalde honden te redden 🐶❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Twee verdwaalde honden zijn weer op tijd thuis voor kerstmis! En dat allemaal dankzij deze buschauffeur. De moeder van Stephanie Gomez was de twee honden Nadon en Boy aan het uitlaten.

Beide honden zijn twee jaar oud. Toen haar moeder zich voor 5 seconde omdraaide, waren de honden jammer genoeg al spoorloos verdwenen.

De dames dachten dat ze de honden nooit meer terug zouden vinden. Totdat de Jamie Grabowski de buschauffeur op het pad van de honden kwam en ze mee de bus in nam. 

Jamie zag gelijk aan de twee honden dat ze niet op de straat hoorde en nam ze dus mee haar bus in. Ze heeft direct haar baas gebeld, om te vertellen over de situatie.

Heldhaftige buschauffeur

Ze wilde namelijk niet dat de dieren zouden worden aangereden zo langs de weg. Stephanie en haar moeder zijn onwijs blij dat de honden weer terug zijn.

Ze vinden het fijn om te weten, dat er iemand zo goed was als Jamie en de beesten te verzorgen en onder haar hoede te nemen. Dat is ook goed om te weten! De wereld bestaat niet alleen maar uit slechte mensen.

Vond je dit ook zo goed gedaan van de busschauffeur? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts