Jongetje komt erachter dat hij zijn geld kwijt is: Buschauffeur gebruikt eigen geld om kindje te helpen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze buschauffeur betaalt het kaartje van zijn passagier, hij laat altijd wat geld achter voor de mensen die het nodig hebben, wat een fantastisch gebaar. Als buschauffeur heb je een erg leuk beroep.

Natuurlijk moet je wel houden van rijden in het verkeer anders heb je de verkeerde baan gekozen. Maar als je het leuk vind is dat al één pluspunt. Daarnaast is het heel leuk dat je dagelijks onder de mensen bent en allemaal andere mensen krijgt te spreken.

Helaas zijn er soms zwartrijders die niet willen betalen en wanneer je ze confronteert, doen ze niets anders dan een grote mond opzetten en sommige willen de buschauffeur zelfs slaan. Maar wanneer je rustig blijft, komt het in de meeste gevallen altijd goed.  buschauffeur betaalt kaartje 3

In deze video zien we de fantastische beelden van een buschauffeur die het kaartje betaalt van een passagier. Wanneer de jongen in de bus stapt, zie je hem meteen naar zijn zak grijpen om zijn portemonnee eruit te pakken.

Hij komt er op dat moment achter dat hij zijn portemonnee is verloren en daardoor de busrit niet kan betalen. De buschauffeur vraag eerst wat hij nu gaat doen, maar als snel wordt het duidelijk dat hij een grapje maakt.

In plaats van de jongen eruit te sturen, betaalt de buschauffeur het kaart van de jongen uit eigen zak. Wat een held!

Vind je dit ook een fantastische man? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts