De geluiden die kleine bulldog uitkraamt – maakt hem de ‘schattigste bedelaar ter wereld’ 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Als je de eigenaar bent van een schattige kleine puppy dan kan het soms wel eens lastig zijn om ‘nee’ te zeggen. Zelfs al weet je heel goed dat je niet moet toegeven, het moment dat je in die grote ogen kijkt ben je in principe al de sjaak. 

Het valt niet te ontkennen dat het moeilijk is om een bedelende hond te weerstaan. Het kan gaan om het bedelen om eten, bedelen om op de bank te mogen of het bedelen om in bed te komen. Je wilt het eigenlijk liever niet, maar het is gewoon heel moeilijk om nee te zeggen. 

De meeste eigenaren creëren een soort schild en laten zich niet langer hypnotiseren door de schattige gezichten van hun hond.

Maar er is één hond, wiens bedel vaardigheden zo schattig zijn dat hij het gehele internet om zijn kleine pootje heeft gewikkeld. 

Link is een Franse Bulldog van een paar maanden oud en ziet er heel schattig uit. Link zag op een dag zijn baasje op de bank zitten met een heerlijk kommetje eten.

Net als alle andere honden in zo een situatie, wilde Link een lekker hapje. Zijn baas gaf niet toe en daarom moest hij alles op alles zetten om zijn baasje te overtuigen.

kleine bulldog 1

Link springt op en legt een van zijn kleine pootjes op de bank en het andere pootje op het been van zijn baasje, Sean. Dit doet hij om Sean te laten zien dat hij er is en dat hij hem niet moet vergeten. Sean wist wat er ging gebeuren en had op voorhand zijn telefoon gepakt om te gaan filmen.

Link begint hem doordringend aan te kijken en een beetje te blaffen om nog wat extra schattigheid toe te voegen. Link komt steeds dichterbij, maar zijn baasje trapt er niet in. Wat een prestatie, want het hele internet is voor de lieve ogen van Link gevallen.

Vond je het ook erg schattig klinken? Deel deze prachtige beelden met vrienden en vriendinnen op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts